Zwemloop Maaseik

Eindelijk konden we weer zoals voor corona deelnemen aan een wedstrijd. In Maaseik werd het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen en het Ironkids circuit. Maar liefst 21 jeugdleden stonden aan de start!

Enkel in de reeks van de 6-7 jarigen was ZLTC niet vertegenwoordigd, in alle andere reeksen waren we aanwezig.

Onze jongste leden bezorgden ons al onmiddellijk 2 podiumplaatsen. Finn en Robbe behaalden respectievelijk zilver en brons. Het was een mooi strijd en plaats 1 2 en 3 scheelden slechts 5 seconden van elkaar.

In de volgende reeks hadden we heel wat vertegenwoordigers en ook deze 4 jongens en 2 meisjes hebben het beste van zichzelf gegeven. Ook hier stond er iemand op het podium, Janne behaalde de 2de plaats! Anne, Sem, Jasper, Jesse en Wout kwamen nog fris en monter over de streep.

Onze 12 en 13 jarigen hebben met z’n 3-tjes de ZLTC kleuren goed verdedigd. Ook zij hebben een puike prestatie neer gezet. In deze reeks kwamen Lien, P-P en Sam aan de start.

In de volgende reeks konden we weer een podiumplaats in de wacht slepen. Elise behaalde de bronzen plak voor ZLTC. Maxim, Lukas en Neill gaven ook het beste van zichzelf!

Als afsluiter konden we supporteren voor onze 16-plussers. Wouter, Olivier, Alexander, Flynn, Matteo en Jill zetten onze zwart-gele kleuren nog extra in de verf. Onder de aanmoediging van onze jongere leden kwamen zij ook allemaal goed over de eindstreep.

We kunnen spreken van een geslaagde start van het seizoen. En als kers op de taart werden we meerdere malen door de organisatie omgeroepen omdat onze club met het meest aantal leden aanwezig was op deze zwemloop… Dus op naar de volgende wedstrijd en hopelijk met meer dan 21 leden 😊!!!!

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief