Zwemloop en barbecue 22 augustus 2021

Eindelijk was het zover. Na het vele denkwerk en de voorbereidingen waren we 100% klaar om onze leden een onvergetelijke dag te bezorgen.

Zwemloop

Vanaf 12u kwamen de eerste atleten druppelsgewijs binnen op Plinius. Rond 12.30u kon zoals gepland de briefing van start gaan. Alle atleten kregen de nodige instructies voor een vlot verloop van de namiddag. Er stonden maar liefst 7 reeksen op het programma. De anciens beten de spits af, nog eens even testen wie er binnen de club de te kloppen atleten zijn😉 . Gezonde onderlinge concurrentie noemen we dit dan!  De jeugdleden stonden mooi verspreid over het parcours en moedigden de atleten uit volle borst aan.

Dan was het de beurt aan de jongeren, ook hier was er onderlinge (gezonde) strijd voelbaar. Maar iedereen, ongeacht de ranking, kwam met een tevreden gevoeld over de eindstreep.

In de just-for-fun reeks werden de rollen omgedraaid. Nu was het aan de ouders om eens te ondervinden welke inspanning hun kind(eren) iedere wedstrijd opnieuw moeten leveren. “Amaai, dat is toch niet te onderschatten!” tot “Zeker eens voor herhaling vatbaar!” waren de uitspraken na de wedstrijd.

En dan last but not least onze ukkiereeks. De allerkleinsten kwamen samen met de ouders aan de start. Zwemmen, met indien nodig enkele hulpmiddelen zoals bandjes of zelfs een bootje… en dan een kort loopparcours. Het was alleszins schattig om te zien!😍

Gelukkig hebben we ondanks de slechte weersvoorspellingen slechts enkele druppels regen gehad. Af en toe is de zon zelfs eens komen piepen. “Je krijgt wat je verdient” heb ik sommige mensen horen zeggen.

Barbecue

Na een frisse douche (of geen douche) werd iedereen in de Hippodroom verwacht voor onze barbecue. Nadat iedereen zijn honger goed gestild had, was er een korte voorstelling van het vernieuwde bestuur. De krijtlijnen voor komend seizoen werden voorgesteld. De structuur, missie en visie van de club en de nieuwe site kwamen aan bod.

Voor ons als bestuur was het meer dan een geslaagde dag. En we willen uiteraard al onze leden bedanken voor de talrijke opkomst en hun inzet tijdens de wedstrijd. Iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven en mag daar zeker trots op zijn!!!👍

Op naar het volgende evenement….

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief