Biathlon Eburon Challenge met ZLTC

Op zaterdag 4 september kwamen maar liefst 6 ploegen van onze club aan de start van de biathlon wedstrijd. Alle leeftijdscategorieën waren vertegenwoordigd en de drang naar een podiumplaats was er zeker en vast.

Onze jeugd kwam in de voormiddag al aan de start met 2 ploegen en dit verliep vrij vlotjes. De combinatie van lopen en schieten was niet altijd evident, maar ze hebben hun beste beentjes voor gezet. Of er bij deze 2 groepjes al een podiumplaats te pakken viel, was nog af te wachten want tot 15u kwamen er nog groepen aan de start.

In de namiddag was het de beurt aan de volwassenen. De mannen hadden 3 teams gemaakt en de vrouwen werden door 2 teams vertegenwoordigd. Ondanks dat het een just-for-fun activiteit was, voelde je hier toch ook de gedrevenheid om een goede eindtijd neer te zetten. Ieder team kwam tevreden over de eindstreep en nu wachten op de uitslag… en ja hoor ZLTC stond op het podium! Onze jeugd behaalde de 3de plaats! Tijdens de tombola viel nog één van onze damesteams in de prijzen. Een gezellige uitstap op een elektrische fiets sleepten ze in de wacht.

Na de wedstrijd werd er nog gezellig gekeuveld, de maag werd gevuld  met een lekkere barbecue en we kunnen weer spreken van een geslaagde groepsactiviteit!

 

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief